El teatre de La Llanterna es va fer petit el divendres 23 de març de 2019 amb motiu de la conferència “Viure amb entusiasme”, pronunciada per Víctor Küppers. L’acte estava organitzat per l’assessoria Jurisa i l’Ajuntament de Móra d’Ebre, amb el suport de l’Associació d’Empresaris de les Comarques de l’Ebre, la Caixa, el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, Comercial Llauradó, Lexviti i l’associació Jeroni de Moragas.
Aquesta va ser la novena conferència organitzada en els últims anys per Jurisa i l’Ajuntament amb l’objectiu de recaptar fons per al Jeroni de Moragas. A l’inici de l’acte es va projectar un vídeo en què els alumnes d’este centre d’educació especial van mostrar tot el material que han adquirit gràcies a les donacions que efectua el públic assistent a les conferències: un televisor, una pissarra digital, ordinadors portàtils i una aula d’estimulació sensorial.
Segons van manifestar els organitzadors, la conferència de divendres passat va desbordar totes les previsions d’assistència, ja que per motius de capacitat del teatre morenc es van quedar moltes persones sense invitació i sense poder accedir a les explicacions de Küppers.
En anteriors xarrades van passar per l’escenari de La Llanterna ponents tan reconeguts com el periodista Antoni Bassas, l’economista Sala Martín o sor Lucía Caram, entre altres prestigiosos conferenciants.