El proper 3 de febrer tindrà lloc la primera edició de la cursa urbana 10K Móra, amb un recorregut de 10 km pels carrers i camins del terme municipal de Móra d’Ebre, organitzada per l’Ajuntament, amb la col·laboració de l’associació esportiva Picossa Trail i l’Associació Excursionista La Picossa. El recorregut de la cursa està dissenyat pera  poder descobrir i gaudir dels carrers, monuments i llocs emblemàtics del municipi fent esport.
L’organització ha dissenyat un recorregut circular, amb una distància de 10 quilòmetres de longitud i 52 metres de desnivell positiu acumulats, amb un 95% de trams d’asfalt i només un 5% de pista de terra. El traçat de la cursa té en compte el pas pels principals indrets del nucli urbà i de les zones no urbanes pròximes a la vila, amb sortida i arribada al Pavelló Municipal.
La prova s’iniciarà a les 10.00 h al pavelló i discorrerà pel carrer de Pau Casals, les pistes de petanca, el carrer de Maria del Miracle Descarrega,  la residencia Nazaret, el carrer del Priorat, el centre Jeroni de Moragues, el camí de la Catatxora, el riu Sec, la finca “El Nostre Niu”, el Mas de Sabater, el camí del Corral Blanc, el camí de la Ratlla del Terme,  la carretera TV 721, el camí de les Sénies, la depuradora, el camí de la Sénia del Pont, el camí de l’Illa, l’illa de Saurí, la passarel·la del passeig del Pont, el Xiringuito, el carrer de la Barca, l’església parroquial, la plaça de Baix,  l’Ajuntament, el passeig de l’Ebre, el Club Nàutic, la sendera del castell, el carrer del Calvari, la Fonteta, el  carrer de Santa Madrona, els Quatre Cantons, el carrer del Doctor Peris, el carrer d’Antoni Asens, l’avinguda de les Comarques Catalanes, la cruïlla de la Creu, l’avinguda de Pius XXII i el Pavelló Municipal d’esports, on estarà situada la meta.
L’0bjectiu d’aquesta activitat és promoure i apropar l’esport a tots els veïns de Móra d’Ebre i a totes persones que vulguin gaudir d’una prova urbana d’aquestes característiques. Els organitzadors de la prova pretenen crear un ambient festiu i de convivència entre els participants, promoure els valors d’un esport obert a tothom i evitar el caràcter elitista, i facilitar i apropar el veïnat a hàbits per a adquirir o assolir un estil de vida saludable.
Les persones interessades a participar a la cursa 10K Móra poden iscriure’s a través de l’enllaç següent: https://runedia.mundodeportivo.com/ca/cursa/10k-mora-debre-2019/201944010/