Aqua Móra d’Ebre ha celebrat avui la tercera edició Sant Silvestre aquàtica entre els embarcadors de Móra la Nova i Móra d’Ebre. Hi han participat 33 nadadors, majoritàriament usuaris de la piscina coberta de Móra d’Ebre i membres del Club de Natació de Cambrils.

L’acte esportiu s’ha iniciat a les 11.30 hores, a l’embarcador del passeig del Pont de Móra d’Ebre, on s’han fet les inscripcions. Uns minuts després de les 12.00 hores, els participants han saltat al riu des de l’embarcador de Móra la Nova en direcció a l’embarcador del Passeig del Pont.

En arribar a Móra d’Ebre, els participants han sigut obsequiats amb un got de brou i han rebut un diploma i una bossa esportiva de record. Tot i no ser una activitat competitiva, el primer a arribar ha sigut Joan Carles Adell, de Cambrils. El participant més veterà ha sigut el morenc Josep Escribà.

Segons han manifestat els participants, la temperatura de l’aigua ha sigut enguany més agradable que la de l’any passat. L’organització ha informat que l’aigua estava a 14,5 graus Celcius.