L’actuació té un preu de licitació de 107.597,78€ i l’ajuntament ha obtingut subvencions pel 95% del cost total

L’alcalde de Móra d’Ebre, Joan Piñol, el cap d’obra de l’empresa ELECNOR, Gerard Carbonell, i l’arquitecte municipal, Lluís Gironès, van signar ahir l’acta de replanteig d’inici de les actuacions de que es duran a terme les properes setmanes al Teatre Municipal La Llanterna de Móra d’Ebre. El canvi dels dos equips de climatització tenia un import de licitació de 107.597,78€ i l’empresa adjudicatària ha estat ELECNOR.

Del cost total de l’actuació l’Ajuntament de Móra d’Ebre sols ha d’assumir el 5% (5.379,87€), ja que s’han rebut dues subvencions que cobreixen l’altre 95%. Concretament s’ha rebut una subvenció del 50% (53.897,90€) per part de la Unió Europea dins de la línia de subvencions per a projectes singulars de les entitats locals que afavoreixen el pas a una economia baixa en carboni en la línia 2 del marc del Programa Operatiu FEDER de creixement sostenible 2014-2020, en tant que el 45% (48.419,01€) restant s’ha assumit dins de l’ajut de 134.980,7€ que Móra d’Ebre té assignat del Programa Únic d’Obres i Serveis de la Generalitat de Catalunya.

L’actuació que es realitza al Teatre Municipal La Llanterna és el canvi de dos equips de climatització ubicats a la coberta de l’edifici que han superat amb escreix els seus anys de servei. La substitució es fa per dos equips de tecnologia més moderna i amb una alta eficiència de treball amb l’objectiu global de disminuir les emissions de CO2, així com reduir l’impacte acústic al veïnatge.