Antena del Coneixement

El Campus Extens de la URV, gràcies a l’entesa amb l’Ajuntament, és present al municipi de Móra d’Ebre des de finals de l’any 2009. Al llarg dels anys la seva activitat ha permès apropar la URV a aquest territori de la Ribera d’Ebre tot col·laborant amb les entitat i agents locals, principalment amb el desenvolupament d’iniciatives de caire cultural i per a un públic variat.

El Campus Extens de la URV és un projecte estratègic, de compromís amb les institucions i els agents motors del desenvolupament del territori, en totes les seves dimensions, des del vessant més sociocultural al més socioeconòmic.

El projecte pretén captar les necessitats de cada territori i donar-hi resposta per apropar-hi coneixement i contribuir al progrés de les comarques meridionals de Catalunya mitjançant la creació d’una xarxa d’antenes del coneixement. Cada antena disposa d’un responsable, que és un professional coneixedor del teixit social i econòmic de l’entorn.

Aquest projecte compta amb la col·laboració dels ajuntaments, que acullen les antenes i posen espais municipals a disposició de la Universitat per dur-hi a terme les activitats de les antenes, i el suport econòmic de la Diputació de Tarragona. També cal destacar la col·laboració de l’Institut Ramon Muntaner en la seva tasca facilitadora del contacte entre la Universitat i els ajuntaments i els centres d’estudis.