L’alcalde de Móra d’Ebre, Joan Piñol, ha rebut avui al despatx d’Alcaldia el director d’Expansió de l’empresa Fragadis, Sr. Solla, propietària del supermercat Spar de la població, la qual havia presentat un projecte per a la construcció d’una benzinera i d’un rentador de cotxes en uns terrenys annexos a la superfície comercial Spar.

Durant la reunió, el representant de l’empresa ha anunciat a l’alcalde la decisió de renunciar al projecte esmentat, que havia aixecat el rebuig dels veïns de la zona i havia provocat el posicionament contrari de la unanimitat del ple municipal en la sessió celebrada el dia 26 de febrer passat. En el decurs de la reunió s’ha posat de manifest que els tràmits administratius que Fragadis havia efectuat per a tirar endavant el projecte de benzinera i rentador s’ajustaven a la legislació vivent en matèria urbanística, per la qual cosa una implantació d’aquestes activitats a la vora del supermercat s’ajustava a la normativa. Tot i això, l’empresa ha volgut posar de manifest que la seua prioritat és l’atenció als seus clients, per la qual cosa, i atès el malestar que ha produït el projecte, ha decidit retirar-lo definitivament i destinar els terrenys a zona d’aparcament de clients, amb la qual cosa es milloraran les condicions d’accessibilitat del supermercat Spar de Móra d’Ebre.

L’alcalde de Móra d’Ebre, Joan Piñol, ha volgut expressar el seu agraïment al responsable de Fragadis per la sensibilitat que ha demostrat tenir en aquest assumpte, prioritzant en tot moment el servei comercial que presta als seus clients, tant de la població com de la comarca, per sobre de qualsevol altra consideració.