L’alcalde de Móra d’Ebre, Joan Piñol, i diversos regidors de l’Ajuntament de Móra d’Ebre han rebut avui els infants dels equips de futbol de les penyes barcelonistes de les comarques de la Ribera d’Ebre, el Priorat i la Terra Alta que han participat en diversos tornejos internacionals de futbol els últims mesos: Mundialito Costa Daurada (Cambrils), MIC Football 7 (Andorra) i XIII Torneig Internacional de Futbol 7 de Penyes del Barça, a les instal·lacions del FC Barcelona.

Els jugadors, els pares que els acompanyaven i els representants de les penyes blaugranes del territori han rebut l’enhorabona de la corporació morenca després de les meritòries actuacions d’aquests equips barcelonistes en les competicions que han actuat. Els jugadors han rebut un recordatori de la visita i s’han fet fotografies amb l’alcalde i els regidors davant de la Casa de la Vila.

La idea d’organitzar equips de benjamins i alevins vinculats a les penyes barcelonistes de les tres comarques va partir de la Penya Blaugrana de Móra d’Ebre, amb l’objectiu d’oferir l’oportunitat als infants de 9 a 12 anys del territori de poder jugar amb equips de més nivell dels que estan jugant en els seus equips respectius. L’experiència acumulada en els últims mesos per aquests joves futbolistes ha sigut magnífica, ja que han pogut competir amb equips de gran categoria, conèixer les instal·lacions del FC Barcelona i jugar en els camps del Miniestadi.

1