Em plau presentar-vos a la pubilla, damisel·les, hereu i fadrins d’aquest 2020.

Com molt bé sabeu, a causa del perill que representa la propagació de la covid-19, des de l’equip de govern, en el seu moment, es va fer l’anunci de l’anul·lació total de qualsevol acte relacionat amb la Festa Major. Mai hauríem desitjat una cosa així però va ser la decisió més encertada, adequada i prudent per evitar contagis, atesa la situació ens la que ens trobem.

Un dels actes més significatius que ha quedat anul·lat ha estat el de l’acomiadament de la Pubilla, Dames, Hereu i Fadrins 2019 i la proclamació del pubillatge de l’any 2020 que es duien a terme dins del Pregó de Festes, així com la  Festa dels Quintos, que enguany esqueia en la quinta de 2002. Un any molt especial per tots plegats però que malauradament… no podrà ser.

Des d’aquí dono l’enhorabona a tots plegats i en especial als que enguany han tingut l’orgull de representar al poble i la seva cultura. És un honor i un privilegi haver esta els escollits perquè, malgrat les circumstàncies que estem vivint, sé que heu pres consciència de la responsabilitat que comporta el títol que us ha esta atorgat i que el sabreu portar amb la responsabilitat que us és inherent, senzillament perquè us importa el vostre poble i us l’estimeu.

També us anuncio que, tan prompte com la situació ho permeti, des de l’equip de govern ens comprometem a fer la vostra festa tal com us la mereixeu. Queda pendent, però espero que pugui ser ben aviat.

Gaudiu d’aquests dies en família i, ja que no us puc desitjar una bona Festa Major, almenys us desitjo de tot cor que gaudiu de bona salut!!!

Montse Pineda – regidora de Cultura i Festes

pubillatge_dossier