El projecte Arrela’t, impulsat per la fundació Gentis, és un projecte inclusiu i de participació comunitària, adreçat a joves entre 16 i 24 anys que estan cursant un itinerari formatiu de Noves Oportunitats. Els permet, a través de l’acompanyament de persones voluntàries, seguir un procés d’aprenentatge aprofitant l’entorn i que aquest faciliti la inclusió a la comunitat mitjançant la pràctica esportiva i cultural a les Terres de l’Ebre.

El projecte consisteix en que els joves del CFA Lo Pont que estan cursant un itinerari formatiu al programa de Noves Oportunitats, es troben dues hores a la setmana amb un mentor/a que és una persona voluntària de la comunitat perquè, junts, el jovent pugui estar acompanyat a realitzar activitats esportives, culturals, d’oci i lleure que, de manera indirecta, ajudin en el seu desenvolupament personal i educatiu i en el seu procés d’integració cultural, social i lingüística. Està previst que es pugui iniciar al desembre i que el procés de mentoria pugui durar mínim 3 mesos i màxim 6, si es fa extensiu a tot el curs escolar.

Si t’engresca el projecte i t’animes a participar-hi, pots recuperar una presentació a la web del centre.

I si vols ser mentor, pots unir-te a la iniciativa fins el proper 30 de novembre:

  1. Omple el formular d’inscripció.
  2. Es posaran en contacte amb tu per concertar una entrevista i explicar-te millor el projecte, conèixer les teves expectatives i valorar el teu perfil.
  3. Si el perfil encaixa i encara estàs interessat, passaràs a formar part de la borsa de mentors.

Per qualsevol dubte podeu contactar amb la Fundació Gentis al correu electrònic novesoportunitats@gentis.org, al telèfon 977.099.125 o al whatsapp 649.249.792.