Ús de galetes al web

Al nostre web utilitzem galetes pròpies i d’empreses col·laboradores per millorar la teva experiència d’usuari i recopilar dades estadistiques.

Si navegues pel nostre lloc web, estaràs acceptant l’ús de les galetes en les condicions que estableix la present política de galetes. Aquesta política pot ser actualitzada, de manera que et convidem a revisar-la de forma regular.

Què són les galetes?
Són petits fitxers de dades que el servidor d’Internet envia al dispositiu amb el qual et connectes al nostre web i que aquest arxiva. S’associen únicament al teu navegador i no proporcionen per elles mateixes dades personals. Les galetes no poden danyar el dispositiu i, a més, són molt útils, ja que ens ajuden a identificar i resoldre errors.

Si vols més informació sobre el seu funcionament, et recomanem visitar www.allaboutcookies.org www.youronlinechoices.eu, aixi com la guia d’ús de cookies de l’agencia Española de protecció de dades.

Galetes pròpies

  • De sessió: s’utilitzen per a la sessió, registre i dades.
  • Tècniques i funcionals: són estrictament necessàries per al funcionament de les dades mostrades, no emmagatzemen cap tipus d’informació per mostrar publicitat.

Galetes de tercers

Aquesta pagina web utilitza galetes de tercers per recopilar informació estadística i d’ús de la web, com per exemple, les de Google analytics o les de xarxes socials.

Enllaços a xarxes socials

Al lloc web també s’inclouen botons que els usuaris poden utilitzar, de forma senzilla i intuïtiva, per enllaçar i compartir certs continguts del web amb xarxes socials com Twitter o Facebook. Aquesta funcionalitat comporta l’ús de galetes que enllacen amb les pàgines web d’aquestes xarxes socials, emmagatzemant la informació únicament en elles.

Configuració de les galetes

Els navegadors més populars tenen opcions de configuració i funcionalitats de seguretat que et permeten evitar la instal·lació de galetes i/o d’altres sistemes de recollida de dades de navegació en el teu dispositiu. Pots configurar el teu navegador perquè rebutgi les galetes, però això podria impedir realitzar certes transaccions, utilitzar determinades funcionalitats o tenir accés a alguns continguts dels nostres webs.

Pots consultar els passos per desactivar la instal·lació de galetes a les seccions d'”Ajuda” de les pàgines web de cada navegador, a continuació us facilitem enllaços per accedir a la configuració de galetes dels principals navegadors web:

Internet Explorer

Google chrome

Mozilla firefox

Safari (apple)

NOTA: L’Ajuntament de Móra d’Ebre no és titular ni patrocina els enllaços indicats anteriorment, de manera que no assumeix cap responsabilitat sobre el seu contingut ni sobre la seva actualització.