El conegut periodista català Antoni Bassas ha pronunciat avui una conferència a Móra d’Ebre sobre el tema de la postveritat, en un acte organitzat per l’assessoria Jurisa i l’Ajuntament de la població. Prop de 400 persones han assistit a la xarrada, les quals han emplenat de gom a gom el teatre municipal de La Llanterna.

La conferència tenia un caràcter solidari, a benefici de l’associació Jeroni de Moragas de Móra d’Ebre. Abans de començar la conferència, dos joves del centre d’educació especial de l’entitat han pronunciat un discurs d’agraïment als organitzadors i al públic assistent, i han esmentat les fites que s’han assolit amb les recaptacions de donatius aconseguides en les diferents conferències que han organitzat Jurisa i l’Ajuntament en els últims anys.

Durant el curs 2015-2016, les donacions van fer possible la dotació de material per a l’aula multisensorial del centre Jeroni de Moragas. El curs 2016-2017, es va adquirir una pissarra digital, i el curs 2017-2018, tres ordinadors portàtils per a l’alumnat del centre d’educació especial.

En anteriors edicions de les conferències Jurisa-Ajuntament de Móra d’Ebre han intervingut personatges tan populars com l’economista Sala Martín o sor Lucía Caram, entre d’altres.