42933290262_b7eb908f89_b-763842

La jove atleta morenca Oxana Bonjorn Girós es va proclamar el passat dissabte 23 de juny sotscampiona de Catalunya en la prova dels 1.500 metres obstacles en la categoria cadet femení, que es va disputar a Barberà del Vallès, amb un temps de 5’15″80. Per davant seu només va quedar la seva companya d’equip, l’Aida Alemany.

Aquest temps suposa la cinquena millor marca espanyola de la temporada i serà la quarta millor marca de les atletes (la que té la millor marca i record d’Espanya, que també és catalana, no participarà) que prendran part en el Campionat d’Espanya que se celebrarà a Castelló el dissabte 30 de juny (21.30 hores). Per davant seu només tindrà l’actual campiona d’Espanya, Rocío Garrido, de Valladolid, a la seva companya Aida, i a la madrilenya Jimena Blanco. Totes tres, i en aquest ordre, van pujar al podi del Campionat d’Espanya per autonomies celebrat fa una setmana a Avilés, on l’Oxana no va poder participar perquè només podia córrer una atleta per cada comunitat autònoma. Aquest cop intentarà aconseguir una medalla al Campionat d’Espanya individual. Amb aquest campionat s’acaba la temporada atlètica.

En aquest mateix Campionat de Catalunya va aconseguir el seté lloc en la final de llançament de disc, amb una marca de 25’08 metres, sense entrenar aquesta prova.