Rubén Biarnés, el seu alcalde, destaca els beneficis que suposarà pel comerç i la ciutadania aquesta actuació. L’Ajuntament ha complementat el cost dels panells, finançats en un 60% pels fons Next Generation

22 de desembre de 2024

Móra d’Ebre ja compta amb tres pantalles LED informatives d’exterior, el que el situa com un dels pobles de les Terres de l’Ebre amb més dispositius d’aquesta classe instal·lats. Els panells permeten visualitzar informació d’interés públic, d’obres, talls en la circulació o subministraments (llum, gas, aigua…) així com dels comerços de la localitat i les seues iniciatives comercials.

Les pantalles, que s’han ubicat a l’Avinguda Comarques Catalanes i Pius XII i la seua cruïlla, han estat subvencionades en un 60% pels fons Next Generation i el 40% restant per l’Ajuntament de Móra d’Ebre, que en gestionarà els seus continguts. Rubén Biarnés, alcalde de Móra d’Ebre, ha destacat “l’aposta per les noves tecnologies i la digitalització que permetran que arribi a molta més ciutadania diàriament la informació del seu interès i d’altra addicional que ens permetrà difondre aquest nou suport”.

Biarnés ha manifestat que amb l’actuació “busquem que la informació oficial i local arribe a molta més gent. Estem convençuts que així serà i que ens veuran diàriament milers de persones que fan servir el seu vehicle pels carrers del centre i principals accessos o per aquelles persones que es desplacen a peu diàriament i que no tenen accés a les noves tecnologies o xarxes socials”.

L’Ajuntament també busca que les pantalles tinguin un benefici pels comerços que veuran reforçades les seues campanyes i podran difondre els seus productes, ofertes o jornades. “En resum donar més visibilitat al comerç de Móra d’Ebre”, ha afegit.

La capital de la Ribera d’Ebre es converteix així en un dels municipis de les Terres de l’Ebre que ha instal·lat més pantalles informatives. Per tal de fer possible els panells a la localitat, s’ha signat un conveni amb la Unió de Botiguers de Móra d’Ebre.