Els hotels i cases de turisme rural de Móra d’Ebre han fregat la plena ocupació aquesta Setmana Santa. Així ho ha assenyalat la regidora de turisme, Lorena Sastre, que ha destacat “que veïns i visitants han pogut gaudir dels actes de la Setmana Santa en un ambient de germanor. Les expectatives que ens havíem fet des de l’Ajuntament eren d’una ocupació per sobre del 80% i finalment, després de consultar-ho amb els diferents empresaris del sector, ens expliquen que s’ha superat el 90% de llarg”.

Castell de Móra d’Ebre

Una de les visites obligatòries i que des de l’Ajuntament de Móra d’Ebre s’està afavorint és la promoció i posada en valor del nucli antic i el castell de Móra d’Ebre.

Pel que fa al castell, durant els quatre dies claus de Setmana Santa, de Dijous Sant a diumenge “ha rebut un total de 270 visites, de les que el 90% eren de fora de Móra d’Ebre”, ha explicat Sastre. Tot i ser xifres modestes, aquestes van en augment i en la línia de les pretensions del govern local de recuperar aquest Bé Cultural d’Interés Nacional, fer-lo més accessible i dinamitzar-lo.

Sastre ha recalcat que des del consistori considerem el castell de Móra d’Ebre com un actiu imprescindible, una referència i escenari històric de primer ordre que hem de posar en valor des de la futura oficina de turisme de la localitat que compartirà espai amb un altre projecte capital: el Centre d’Interpretació d’Escultors ‘Julio Antonio’ (Carrer Doctor Peris, 7).