Més de 150 veïns i veïnes de Móra d’Ebre acompanyen als guardonats a l’excel·lència acadèmica

El teatre municipal de La Llanterna s’ha tornat a omplir el darrer divendres 4 de novembre en l’acte d’entrega dels guardons de la setena edició dels Premis a l’Excel·lència Acadèmica Javier Bardají Garrido 2022, organitzat per l’Ajuntament de Móra d’Ebre. Aquests premis són un reconeixement als alumnes que van assolir les millors qualificacions acadèmiques en el curs 2021-2022 als diversos centres educatius de Móra d’Ebre: Escola Lluís Viñas, Escola Santa Teresa i Institut Julio Antonio.

Els guardonats en ensenyament primari de l’Escola Lluís Viñas van ser els següents: Marc Hernández, Anastasiia Kostenyuk i Pau Masip. Pel que fa a l’Escola Santa Teresa, els guardonats van ser Carla Garcia, Paula Hernández i Blanca Ariza.

Els guardonats en ensenyament secundari obligatori de l’Escola Santa Teresa van ser Aina Garí, Laura Hernandez i Júlia Benavent. Quant a l’Institut Julio Antonio, els premiats van ser Irene Carmona, Aina Juan i Maria Folch. Pel que fa a Batxillerat, els alumnes de l’Institut Julio Antonio guardonats van ser Aleix Bonjorn, Júlia Rípodas i Arnau Brut.

Un cop lliurats els guardons, la vídua del Dr. Bardají, Carme Costa, va rebre un ram de flors de mans de l’alcalde del consistori, Rubén Biarnés. Per finalitzar l’acte, la regidora d’ensenyament, Rosa Pons, la gerent de la regió sanitària de les Terres de l’Ebre, Íngrid Roca, i l’alcalde de Móra d’Ebre, Rubén Biarnés, han fet sengles parlaments de felicitació als premiats.

La finalització de l’acte ha anat a càrrec de l’Escola de Música i Dansa de Móra d’Ebre que ha ofert l’espectacle “Sols”.

Javier Bardají Garrido

Els Premis Javier Bardají Garrido recorden la figura d’aquest metge radiòleg de l’Hospital Comarcal de Móra d’Ebre mort l’any 2009, un facultatiu que va excel·lir pel seu esperit innovador i per la seua gran capacitat de treball. Amb el lliurament anual d’aquests guardons, l’Ajuntament vol premiar l’esforç, el sacrifici, la sana competitivitat i el compromís dels alumnes dels centres educatius morencs.