Des de l’inici de la pandèmia l’Ajuntament ha cedit gratuïtament l’ús de l’espai públic als restauradors.

A la darrera junta de govern local de l’Ajuntament de Móra d’Ebre, l’equip de govern va aprovar per unanimitat mantenir la gratuïtat de l’ús de l’espai públics destinats a terrassa durant un període de 6 mesos, fins al juny d’aquest any, amb l’objectiu d’ajudar a la recuperació d’un dels sectors que actua com a motor de l’activitat econòmica al municipi.

En paraules de l’alcalde de Móra d’Ebre, Joan Piñol “tot i que les restriccions degudes a la covid19 cada cop són menors i podria semblar que hem de tornar a la situació prèvia a la pandèmia, des de l’Ajuntament volem fer tot allò que està a les nostres mans, i la legislació contempla i permet, per potenciar el consum al municipi. En aquest sentit, tant la mesura de gratuïtat a les terrasses com la nova campanya dels Bons Comerç o la ja passada Tapa Porca 2022, busquen que la gent surti al carrer i consumeixi als locals del nostre poble”.

“En aquests tres darrers exercicis, anys 2020, 2021 i fins al juny del 2022, la col·laboració de l’Ajuntament fent gratuïtes les terrasses equival a una subvenció de 49.000 € als restauradors, que són diners que l’Ajuntament ha deixat d’ingressar “conclou Joan Piñol.