L’Ajuntament de Móra d’Ebre contracta tres joves en situació d’atur inscrits al sistema de Garantia Juvenil

Aquesta setmana s’han incorporat a l’Ajuntament de Móra d’Ebre tres joves en situació d’atur i inscrits al sistema de Garantia Juvenil, per tal que ampliïn la seva experiència laboral amb l’adquisició d’aptituds i competències com a resultat de la feina desenvolupada en una administració pública.

En paraules de l’alcalde de Móra d’Ebre, Joan Piñol, “els joves estaran contractats al 100% de la jornada laboral i per un període de sis mesos. Les seves tasques es desenvoluparan a diferents departaments i serveis de l’Ajuntament”. És en aquest sentit que l’alcalde ha afirmat que “des de l’Ajuntament de Móra d’Ebre estem amatents a les oportunitat que apareixen en matèria de foment de l’ocupació i més si són de forma directa com en aquest cas”.

Aquests joves estaran treballant durant sis mesos a jornada completa en diferents serveis de l’Ajuntament. En concret, a l’àrea de Suport a Regidories s’ha incorporat Laia Hernández graduada en Educació Social; a l’àrea d’informàtica ho ha fet Quim Maza amb un Grau Mig de Sistemes Microinformàtics i Xarxes i a l’àrea d’atenció al ciutadà Jesús Domènech amb un Grau Mig de Gestió Administrativa i el Superior d’Administració i Finances i d’Assistència a la Direcció.

El programa de Garantia Juvenil té l’objectiu d’incentivar la contractació laboral en pràctiques de persones joves que no treballen ni estudien, i compta amb el cofinançament del Servei d’Ocupació de Catalunya de la Generalitat i el Fons Social Europeu, que es fan càrrec dels sous de les persones contractades.