L’alcalde de Móra d’Ebre, Joan Piñol, ha visitat avui les instal·lacions de la Funerària PRT a Móra d’Ebre, per a conèixer de primera mà les inversions que ha efectuat aquesta empresa de serveis funeraris al tanatori que té ubicat al polígon La Verdeguera-Riu Sec de la capital de la Ribera d’Ebre. Les millores han consistit en la creació d’un forn crematori, el primer que entrarà en servei a les comarques de la Ribera d’Ebre, el Priorat i la Terra Alta, i d’una sala annexa per a familiars; la creació d’una sala multiconfessional que permetrà poder celebrar cerimònies religioses i civils; la creació d’un nou pàrquing per a visitants i la millora del pàrquing per a familiars, amb la qual cosa es millora l’accessibilitat al tanatori.

Segons han explicat els responsables de l’empresa a l’alcalde, el nou forn crematori està a l’avantguarda tecnològica i el seu funcionament implicarà un impacte zero en el medi ambient. Fonts de Funerària PRT han indicat que “sempre hem tingut l’exigència d’oferir un servei de màxima excel·lència amb l’objectiu final de satisfer les necessitats socials de cada demarcació” on ofereix els seus serveis.

L’alcalde s’ha mostrat satisfet per la inversió que s’ha fet a les instal·lacions i ha assenyalat que amb aquestes millores Móra d’Ebre ofereix un servei de qualitat en l’àmbit funerari als veïns de la població i de tota la rodalia, la qual cosa permetrà dignificar, encara més, la marxa d’un ésser estimat.