L’objectiu de la visita és conéixer iniciatives, serveis i experiències que ajudin a millorar la promoció del municipi

27 de gener de 2024

Móra d’Ebre té la determinació de millorar la informació turística que s’ofereix del municipi. Amb aquest motiu l’alcalde, Rubén Biarnés i la regidora de Turisme i Comerç, Lorena Sastre, s’han desplaçat fins Madrid (una de les fires turístiques més importants d’Europa) per conéixer iniciatives, experiències i serveis tecnològics i turístics d’empreses que serveixin d’exemple i inspiració a l’actual Corporació. “L’objectiu d’aquesta primera visita a Fitur és conéixer el que s’està fent en matèria d’experiències turístiques i veure com es podrien aplicar algunes de les idees que tenim en ment, i altres que hem vist, a un poble més petit com és el nostre. Ens hem reunit amb empreses tecnològiques i volem explicar qui som, on som i quina disposició tenim. Móra d’Ebre té un riu, la façana fluvial i casc antic, espais naturals, el llegat d’artistes com Julio Antonio, zones de gran bellesa que hem de donar a conéixer al món, com el Castell, i espais històrics del territori, que volem fer més visitables”.

Oficina de turisme a Móra d’Ebre

La regidora de Turisme i la primera autoritat han anunciat, a més, la seua voluntat de crear una oficina de turisme a Móra d’Ebre, “que pensem que és important pel poble i per tota la comarca. Creiem en el turisme i volem potenciar-lo molt més”, ha assenyalat Biarnés. Móra d’Ebre s’ha reunit amb autoritats en matèria turística de les Terres de l’Ebre, representants d’altres localitats, tècnics i amb empreses que presten serveis per al turisme en experiències immersives al fòrum FITURTechY, aprofitant la tecnologia, els dispositius i les dades.

La delegació de Móra d’Ebre s’ha entrevistat amb representants de consells comarcals i alcaldes d’altres municipis, com Jordi Martín i Eva Amposta consellers de Turisme de la Terra Alta i Joan Cedó, alcalde de Tivissa. Per últim, han assistit a la presentació i posada en valor de la ruta de cicloturisme de la Terra Alta, on han participat també un grup d’empresaris i la consellera Eva Amposta.