Tretze riberencs opten al títol d’Avi o Àvia de la Ribera 2018, que es donarà a conèixer aquest dimarts, 21 d’agost, en el transcurs de la IX Festa de l’Avi i l’Àvia Comarcal 2018 de la Ribera d’Ebre, que se celebra a Móra d’Ebre.
 
Els avis i àvies nomenats aquest any són: Francisco Salvadó Jornet (Ascó), Rosa Bertolí Miró (Benissanet), Palmira Rozas Garcia (Flix), Teresa Sicart Senisa (Garcia), Teresita Piñol Agné (Ginestar), Llàtzer Aymí Cubells (la Palma d’Ebre), Mercè Jornet Elies (la Torre de l’Espanyol), Fernando Meléndez Cañizares (Miravet), Angeleta Font Piqué (Móra la Nova), Santiago Pujol Costa (Móra d’Ebre), Magdalena Puigbert Ribes (Tivissa), Anna Mani Ferré (Vinebre), i Josep Vaqué Andreu (Riba-roja d’Ebre).
 
La cita, organitzada des de l’Àrea de Serveis a les Persones del Consell Comarcal, i que enguany celebra la seva novena edició, vol retre homenatge a la gent gran de la comarca. En el transcurs
de la trobada es proclamarà Avi o Àvia Comarcal un dels tretze candidats i candidates presentats aquest any pels pobles riberencs. Un títol que els darrers dotze mesos ha ostentat la moranovenca Aurora Marqués Grau.