Aprofitant el PUOSC, es realitza una actuació de modernització d’AQUA amb la construcció de sales per spinning i pes lliure

L’Ajuntament de Móra d’Ebre, ja fa anys que ha posat en marxa una estratègia orientada al desenvolupament i millora del complex poliesportiu municipal fomentant la pràctica de l’activitat esportiva i buscant el benestar dels veïns i veïnes.

La zona esportiva municipal disposa d’un camp de futbol, 3 pistes de pàdel, 3 pistes de tenis, piscines descobertes i una pista poliesportiva coberta, a més del Centre Esportiu Municipal “AQUA” on està la piscina coberta, la sala de fitness i wellness i la d’activitats dirigides.

L’actuació, subvencionada en un 68,7% pel PUOSC, té un import de licitació de 126.012,18€ resultant en un import d’adjudicació de 109.021€ a l’empresa tortosina CONCRETO OBRES, S.L. que va ser la que va presentar la millor oferta en la licitació de l’abril del 2021.

En paraules de Andreu Cano, regidor d’AQUA, “aquesta ampliació ens ha de permetre ampliar la nostra cartera de serveis a tots els abonats i abonades amb la incorporació d’activitats molt demandades com és l’spinning, l’entrenament funcional o l’ampliació del pes lliure”. Aquestes obres s’havien d’haver iniciat l’any 2020 “però la situació provocada per la pandèmia ens va portar a l’equip de govern a decidir el seu aplaçament fins a l’estiu del 2021”.

El programa de la ampliació aprofita una terrassa existent i que actualment no té cap ús, adossant-la  a l’edifici existent creant una nova sala amb una superfície de 122 m2 construïts. Atès que amb l’ampliació es supera el límit de 100 persones d’aforament, en condicions no-covid, s’ha de construir una segona escala d’evacuació en cas d’incendis.