L’Escola Municipal de Música i Dansa de Móra d’Ebre ha acollit avui divendres, a les 18.30 h, la presentació del número d’aquest mes de la revista ‘Enderrock’, dedicat a la música pop ebrenca. Menut i Xeic! han participat a l’acte oferint, respectivament, quatre temes del seu repertori. Els artistes riberencs també han sigut entrevistats pel periodista Joaquim Vilarnau, encarregat de conduir l’acte. Hi han assistit l’alcalde, Joan Piñol; la presidenta comarcal, Gemma Carim, i el director dels Serveis Territorials de Cultura, Ferran Bladé.

El cantant de Camarles Joan Rovira encapçala el número especial de la revista ‘Enderrock’ dedicat a les Terres de l’Ebre, que inclou un extens reportatge amb figures destacades del territori on apareixen músics com Xarim Aresté, Èric Vinaixa, Montse Castellà, Menut, Pepet i Marieta, Xeic! i Mascarats, entre molts altres.
El número del mes d’abril encarta el disc ‘Pop ebrenc’, un recull de 23 cançons de representants de les Terres de l’Ebre, entre els quals trobem artistes com Quico el Célio, El Noi i El Mut de Ferreries, Miquel del Roig, Gebre, Sílvia Ampolla o Menut.