En el marc de la Fira del Llibre Ebrenc de Móra d’Ebre, organitzada per l’Ajuntament de Móra d’Ebre, l’Institut Ramon Muntaner, el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre i el  Centre d’Estudis de la Ribera d’Ebre, ha tingut lloc aquesta tarda l’acte d’entrega dels guardons de la quinzena edició del Premi Llibresebrencs.org de relats curts a Internet, destinat a jóvens vinculats a les comarques ebrenques (Ribera d’Ebre, Terra Alta, Baix Ebre, Montsià, Priorat, Baix Cinca, Matarranya, Ports i Maestrat).

El premi estava dividit en quatre categories, segons l’edat dels participants, i s’han atorgat dos premis per categoria: el premi del jurat, dotat amb 150 euros, i el premi de votació popular a través de l’APP Wattpad, dotat amb dos vals de Xanascat.
Els guanyadors han sigut els següents:
Categoria A (fins a 15 anys, 7 participants)
‘La gelada’, de David Curto (Alcanar), premi del jurat.
‘Estic al tren’, d’Ona Launes (Tortosa), premi de votació popular.
Categoria B (de 16 a  a 22 anys, 16 participants)
‘Regant memòries’, de Lua Galceran (Móra la Nova), premi del jurat.
‘Paraules emmirallades’, d’Aina Ribes (Ascó), premi de votació popular.
Categoria C (de 23 a  a 29 anys, 4 participants)
‘Mar endins’, de Waldesca Bladé (Rasquera), premi del jurat i de votació popular.
Categoria D (més de 30 anys, 11 participants)
‘I ja han passat deu anys’, de Raquel Sánchez (Flix), premi del jurat i de votació popular.

A banda del lliurament de premis, durant l’acte d’entrega s’han donat a conèixer els dos finals guanyadors del relat ‘El pagès rampant’, de Miquel Esteve, els quals han sigut signats per Cristina Fornós (Móra d’Ebre) i Josep Garibo (Flix), els quals han tingut ocasió de dinar i conversar amb l’escriptor de Móra la Nova.

L’acte ha sigut presidit per la regidora de Joventut de l’Ajuntament de Móra d’Ebre, Maria Rodríguez, acompanyada del conseller comarcal de Joventut, Josep Maria Sáez, i del coordinador territorial de Joventut a les Terres de l’Ebre, Joan L. Barberà.