L’empresa oliera de Móra d’Ebre Mas del Clos ha aconseguit destacats premis a les fires olieres de Móra la Nova i de les Borges Blanques, capital de les Garrigues. A la fira Fira Intercomarcal de l’Oli (FIO), celebrada el cap de setmana passat, els olis de Mas del Clos van obtindre tres guardons: el primer premi categoria Fruitat Verd Amarg, el tercer premi de la categoria Fruitat Verd Dolç, i el premi al Millor Oli per votació popular, en el concurs que premia cada any els millors olis d’oliva verges extra produïts a les comarques de la Ribera d’Ebre, el Priorat i la Terra Alta.
Altrament, el passat dia 22 de gener es van fer públics els premis als millors olis de la 56a Fira de l’Oli Qualitat Verge Extra i les Garrigues de les Borges Blanques. En la categoria Fruitat Verd Amarg, l’oli guanyador va ser ‘Mas del Clos’.
Mas del Clos és un productor d’oli d’alta qualitat de Móra d’Ebre que ha aconseguit nombrosos premis en diversos certàmens catalans i internacionals, com és el cas del premi Gourmet d’Argent de l’AVPA a París obtingut el 2015.