DSC_0978

El 17 de novembre va tindre lloc a La Llanterna, teatre municipal de Móra d’Ebre, la quarta edició de la Festa de l’Esport local. Durant la festa es va fer un reconeixement a les entitats esportives i als 28 candidats que van presentar, en el decurs d’una gala presidida per l’alcalde, Joan Piñol, i la presidenta comarcal, Gemma Carim.

La jove atleta Oxana Bonjorn Girós es va proclamar millor esportista de Móra d’Ebre de l’any 2017. Bonjorn, dins de la temporada 2016-2017, va aconseguir en la especialitat de cros el subcampionat d’Espanya amb la selecció catalana. També va guanyar el bronze en el campionat d’Espanya per equips. Va ser campiona de Catalunya per equips, va quedar segona en el Gran Premi Català de cros i quarta en el Campionat de Catalunya.

El millor equip de Móra d’Ebre 2017 va ser proclamat el Club Futbol Sala, campió de la máxima categoría de les Terres de l’Ebre, on va disputar la Segona Divisió Catalana del Grup 7. Aquesta temporada el club assumix el repte de consolidar-se a la máxima categoría de la província de Tarragona.

El premi a la millor entitat esportiva local va correspondre a l’Associació Esportiva Escolar del Col·legi Santa Teresa. La finalitat de l’associació és la de promoure i fomentar l’activitat física al centre escolar, tot organitzant, coordinant i posant a la pràctica una gran varietat d’especialitats esportives, fet que ha dut als alumnes del Col·legi de Santa Teresa a ser reconeguts pels seus mèrits, a totes les competicions esportives en les que es presenten.

L’homenatge a títol pòstum el va rebre Baptista Garí Pedrola, un entusiasta de l’esport del motor i del ciclisme, traspassat ara fa uns anys. El guardó, lliurat per l’alcalde, Joan Piñol, el va recollir la seua filla, Laura Garí.

L’acte va finalitzar amb els parlaments de les autoritats i amb un espectacle d’acrodansa a càrrec de l’alumnat de l’Escola Municipal de Música i Dansa de Móra d’Ebre i de la Companyia Dansa Fòrum Licano, sota la direcció de Nayelli Abrego i Núria Serra. La festa va finalitzar amb un refrigeri per als assistents.