A la trobada mantinguda al Palau de la Generalitat han assistit els secretaris generals, directius del SEM i directors territorials de les àrees implicades

Rubén Biarnés, alcalde de Móra d’Ebre, s’ha reunit aquest dimarts 30 de maig al Palau de la Generalitat amb els màxims responsables de les àrees implicades en la renovació de l’Heliport de Móra d’Ebre. Concretament han assistit a la reunió la Sra. Mercè Salvat, SG de Salut, el Sr. Joan Jaume Oms, SG de Territori, i la Sra. Tamara García, SG d’Interior; a més de la Sra. Anna Fontquerni i el Sr. Joan Carles Gómez, directora i cap de Serveis especialitzats i extraordinaris del SEM; i els directors territorials de Salut, Territori i Interior a les Terres de l’Ebre, Sra. Ingrid Roca, Sr. Miquel Alonso i Sr. Joan Juan Aixa, respectivament.

Aquesta reunió, llargament buscada i que s’havia de dur a terme fa vàries setmanes, ha servit per a concretar entre els assistents les responsabilitats i els encàrrecs concrets per a l’execució de la millora de la superfície de la base de l’heliport H04 tant des del punt de vista operatiu i tècnic com des del punt de vista administratiu. Amb aquest acord, Móra d’Ebre s’assegura que la base de l’helicòpter del SEM i tota la seva dotació de personal es mantingui al municipi; a més de permetre el vol nocturn.

En paraules de Biarnés “estem en una situació envejable per a poder concloure una reivindicació que des de l’alcaldia de Móra d’Ebre s’ha lluitat des de fa molts anys”.