Com a mesura de suport als comerciants, l’ajuntament ha desplegat la xarxa WiFi municipal per part de la zona comercial

Móra d’Ebre disposa a partir d’aquesta setmana d’una nova xarxa WiFi pública, gratuïta i d’accés universal gràcies al projecte WiFi4EU de la Comissió Europea, mitjançant el qual s’ha concedit una subvenció a la capital de la Ribera d’Ebre de 15.000 euros. Aquesta quantitat ha servit per pagar el cost derivat del subministrament i la instal·lació dels equips d’alta velocitat.

En total s’han instal·lat 15 punts (13 exteriors i 2 interiors) que donen cobertura i accés gratuït a diversos espais públics i equipaments municipals. Concretament els punts exteriors estan a la Plaça de Baix, Nàutic, Plaça Sant Roc, Illa de Saurí, Plaça de l’Estrella, Plaça de la Democràcia, Parc Caní, zona esportiva municipal i parc infantil del Carrer Girona; a més de diversos equips en part de l’anella comercial (Carrer Antoni Asens, Quatre Cantons, Plaça de Dalt i Carrer Bonaire); i els punts interiors s’han instal·lat al Teatre Municipal La Llanterna i el Pavelló Municipal.

A nivell de característiques el WiFi és obert, no cal registrar-se i no necessita contrasenyes i té una durada de connexió de dues hores. Per accedir a la xarxa cal seleccionar el punt d’accés corresponent i validar l’accés al portal captiu identificat amb WiFi4EU.

El projecte WIFI4EU està destinat als ciutadans de la Unió Europea i als visitants per posar a la seva disposició WIFI gratuït en espais públics com parcs, places, edificis públics i equipaments municipals.