L’Ajuntament de Móra d’Ebre ha posat en funcionament un sistema de suport als veïns i veïnes que estan més afectats pel confinament, arrel de les mesures preses per lluitar contra el coronavirus COVID-19.

Els objectius són ajudar oferint un servei de compra d’aliments o productes de primera necessitat, medicació de receptes o un suport telefònic per disminuir la sensació de soledat i aïllament. Els beneficiaris d’aquesta iniciativa són els col·lectius més afectats per aquest confinament com ara les persones d’edat avançada (70 anys o més), persones amb patologies diverses i que estan classificades com col·lectiu de risc i persones amb mobilitat reduïda.

En una primera fase l’Ajuntament recollirà les necessitats de les persones que així ho requereixin per posteriorment organitzar el sistema de suport als demandants d’ajuda.

Qualsevol persona que vulgui informar-se sobre aquest servei o que sigui demandant de suport es pot posar en contacte amb l’Ajuntament al telèfon 977.400.012 en horari de 10:00 a 14:00.