A la campanya participen 113 comerços i l’objectiu del consistori és impulsar el consum en un dels mesos més complicats pel comerç

L’Ajuntament de Móra d’Ebre i la Unió de Botiguers reactiven la campanya “Bons Comerç” amb la voluntat d’impulsar el consum al poble un dels mesos més complicats de l’any. Els bons permeten entrar a un concurs i guanyar un premi de 50€ directe. Així, per 20€ de compra en els comerços del poble que han volgut participar a la campanya es rep una butlleta de participació.

Al sorteig pot participar qualsevol persona que vingui a comprar als comerços de Móra d’Ebre i que sigui majors d’edat, amb la voluntat de reforçar el paper del poble com a capital comercial de la Ribera d’Ebre.

L’ajuntament de Móra d’Ebre aporta el finançament integral dels bons i de la campanya – que ascendeix a 5.000 € – i, en paraules del regidor, “tot i que és difícil calcular-ho, estimem que a la campanya de l’any passat es van entregar al voltant de 8.000 butlletes de participació o el que és el mateix una despesa de com a mínim uns 160.000 € en tres setmanes als comerços, bars i restaurants del municipi”.