El Fons de Solidaritat es va establir el 2017 i es renova anualment

L’Ajuntament de Móra d’Ebre i AGBAR, l’empresa que gestiona el Servei Municipal d’Aigües, han signat de nou el conveni de dotació del Fons de Solidaritat per garantir l’accés a l’aigua potable per als ciutadans que no es poden fer càrrec del pagament de la factura de l’aigua. El conveni l’han signat l’alcalde de Móra d’Ebre, Sr. Joan Piñol, i el Gerent Territorial d’AGBAR a les Terres de l’Ebre, Sr. Jordi Pont. Aquesta mesura es pren per donar cobertura econòmica i evitar el tall del subministrament d’aigua potable a les persones que es troben amb dificultats econòmiques.

La dotació econòmica del Fons Social per aquest 2021 és de 1.500 euros, que aporta AGBAR a fons perdut. Aquest Fons de Solidaritat es va establir l’any 2017 i es renova anualment o quan s’exhaureixi.

L’alcalde de Móra d’Ebre, Joan Piñol, ha manifestat que “com la administració que està més en contacte amb els ciutadans i que té la responsabilitat del subministrament d’aigua, aquesta acció està encaminada a minvar les situacions de pobresa energètica, i més en la situació post pandèmica en que ens trobem”.