S’ha signat un conveni amb educació per la utilització de l’espai

Aquesta setmana s’ha signat el conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Móra d’Ebre i la Conselleria d’Ensenyament en el que l’Ajuntament cedeix l’ús de les sales de formació del darrer pis del Bulevard al Centre de Formació d’Adults, depenent de la Generalitat.

D’aquesta forma, el Centre de Formació d’Adults està utilitzant les dues aules principals, que tenen un total d’uns 150 m2, i que estan completament equipades i amb accés a internet d’alta velocitat.

Com explica l’alcalde de Móra d’Ebre, Sr. Joan Piñol, “durant el mes de juliol es van mantenir diversos contactes amb Ensenyament per avaluar els espais disponibles que tenia l’Ajuntament i se’ns va demanar col·laboració perquè aquest curs 2020-2021 fos el més normal possible”. En aquest sentit, no únicament s’ha signat aquest conveni de col·laboració sinó que “a més, l’Ajuntament ha col·laborat amb la direcció de l’escola Lluís Viñas aportant recursos i materials per fer que els espais de l’escola siguin més segurs pels xiquets i xiquetes del nostre poble”.

Els estudiants d’animació sociocultural i turística de l’Institut Julio Antonio podran fer les pràctiques a l’Ajuntament

Aquesta setmana es signarà també el conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Móra d’Ebre i l’Institut Julio Antonio per desenvolupar, en règim d’alternança i amb formació dual, el Cicle Formatiu de Grau Superior d’Animació Sociocultural i Turística.

D’aquesta manera, es contribuirà a la capacitació de l’alumnat, mentre continua formant al centre educatiu. Durant la seva estada a l’Ajuntament de Móra d’Ebre, les persones que facin practiques podran participar en l’activitat de l’Ajuntament, especialment en les activitats especifiques desenvolupades, i posar-se en contacte amb la cultura i el turisme de l’Ajuntament.