La programació anirà dedicada al 50è aniversari de l’Aplec de Sardanes de Móra d’Ebre. Els actes tindran lloc del 4 d’abril al 5 de maig

Móra d’Ebre celebrarà amb desenes d’actes culturals al carrer el canvi d’estació. Des de l’àrea de Cultura s’ha programat i coordinat un ampli programa per primavera que es desplegarà els mesos d’abril i maig que posarà la cultura local i la sardana com a protagonistes. “Aquest any anem a dedicar-la al 50 aniversari de l’Aplec de Sardanes que té lloc a Móra d’Ebre, la nostra dansa nacional i que compta a la localitat amb una gran afició”, ha explicat la regidora de Cultura, Montse Pineda.

El programa oficial conté més de 60 actes, a més de tots els actes que fan els nombrosos col·legis i centres educatius de la localitat. “Es tracta d’un programa impressionant que demostra la vitalitat associativa i cultural entusiasta de Móra d’Ebre. Hi ha xarrades sobre salut, d’ornitologia, teatre, tallers, caminades, cinema, exposicions, jocs, fotografia, bicicleta, presentacions i un llarg etcètera. La sardana serà la protagonista amb la xerrada de l’Agrupació Sardanista La Picossa el 3 de maig. La llar d’infants també hi pintarà un mural”, ha afegit la regidora de Cultura, que ha agraït als col·laboradors i tècnics municipals l’esforç realitzat en la programació d’enguany.

Descarregueu-vos el programa en aquest enllaç.