El proper 27 de novembre a les 13:45 al Centre Cívic La Magdalena està prevista la realització del curs La nova experiència de compra. Casos d’èxit orientat a autònoms, microempreses, pimes i emprenedors del sector comercial minorista.

Per inscriure’s a la sessió, enviar un correu electrònic a xmenduinya@moradebre.cat

L’objectiu de la sessió és despertar la curiositat per explorar noves maneres de fer i d’entendre que el comerç està immers en un profund canvi d’època. La no adaptació a la nova realitat dels consumidors, portarà encara, al tancament d’un gran nombre d’establiments.

Així doncs, crearem debat per tal d’arribar a un punt d’autocrítica i de reflexió sobre si sector comercial s’està adaptant o no. I amb els casos d’èxit, donarem les eines necessàries per iniciar el canvi al nou retail.

El format de de la ponència serà molt dinàmic, amb suport visual (fotografies i vídeos) i gràfic, motivant i interpel·lant als assistents a donar la seva opinió per tal que la
ponència esdevingui una jornada de treball col·laborativa e interessant.

La ponent de la sessió serà Meritxell Perpiñà, consultora i coordinadora de Komercium, amb una llarga experiència en el sector.

Aquest curs està organitzat per l’Ajuntament de Móra d’Ebre en col·laboració amb la Cambra de Comerç de Reus i el Ministerio de Industria, comercio y turismo dentro del Programa de Apoyo al comercio minorista 2019

Taller la nova experiència de compra - Móra d' Ebre