El teatre municipal de La Llanterna, de Móra d’Ebre, va acollir el dia 4 de novembre l’acte d’entrega de premis del X Cuircuit de Curses de Muntanya i el II Circuit de Canicròs de les Terres de l’Ebre, presidit per l’alcalde de la població, Joan Piñol, i la representant de la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat, Cinta Espuny.
Durant la vetlada es van entregar premis a tots els guanyadors de les diferents categories dels circuits de curses de muntanya i de canicròs durant l’any 2017, amb una participació conjunta de 900 corredors al llarg d’una vintena de competicions celebrades en diferents poblacions de les Terres de l’Ebre i a Falset (Priorat).
Entre les persones que van ser guardonades hi havia la jove morenca Heura Pinyol i Granadino, guanyadora de la categoria sub-23 de curses de muntanya, qui va enfilar-se al graó més alt del pòdium, acompanyada de Carla Gisbert (segona) i Paula López, tercera classificada.
Els guanyadors absoluts del circuit de curses de muntanya 2017 van ser Cristian Pellicer i Georgina Oliver, respectivament, en les categories masculina i femenina. Per equips, l’ampostí BTT Montbike va ser el primer classificat, seguit del Borges Trail i el CE La Foradada. Quant als premis del circuit de les curses de canicròs, José Latorre i Alba Chacón van ser els guanyadors de les categories absoluta masculina i femenina, respectivament.
L’acte va comptar amb referències a la situació política actual que viu el país, En paraules del president de l’entitat organitzadora, l’Associació de Curses de Muntanya de les Terres de l’Ebre, Jordi Bort, “s’intenta que una part de la societat catalana canviï d’opinió, però maino podran aturar les nostres ànsies de llibertat”. Aprofitant la proximitat del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones, es va llegir un manifest propi de l’associació de suport a la commemoració.
La gala va comptar amb interpretacions musicals jazzístiques a càrrec de Manu Ruiz (veu) i Lluís Capdevila (piano), i l’actuació del grup de ballet contemporani de l’Escola Municipal de Música i Dansa de Móra d’Ebre.

DSC_0744