Una quarantena de paradetes de productes artesanals, agroalimentaris, de guarniments de la llar i de regals per a aquestes dates integren la 22a edició de la Fira de Nadal de Móra d’Ebre, organitzada per l’Ajuntament. El recinte de la fira se situa durant tota la jornada d’avui a la plaça de Dalt i a la zona annexa dels Quatre Cantons, on també s’hi han instal·lat paradetes.
Durant tota la jornada s’han organitzat un seguit d’activitats per a animar el certamen, entre les quals cal destacar diversos tallers d’artesania, de manualitats, de postals i de mandales de Nadal…; castell inflable; actuacions musicals i artístiques, etc . La fira ha obert portes a les 10.00 h i es mantindrà activa fins a les 21.00 h.
Els actes centrals tindran lloc aquesta tarda, a partir de les 17.00 h, amb la visita de les autoritats locals que tindrà lloc a les 18.00 h. Seguidament se celebrarà una cantada de nadales dels nens i nenes de 3r de Primària de l’Escola Lluís Viñas i del Col·legi Santa Teresa, i el lliurament de premis del 5è Concurs Troba el Caganer i del 26è Concurs d’Aparadors, a càrrec de la Unió de Botiguers. La visita del carter dels Reis d’Orient està anunciada per a les 18.45 h, amb l’arribada de l’emissari reial acompanyat dels Grallers i Gegants de la Colla Gegantera de Móra d’Ebre per tal de recollir tots els desitjos dels nens i nenes de la població. A partir de les 19.00 h es començarà a repartir el brou de Nadal per a entrar una mica en calor i combatre el fred.
La celebració de la fira nadalenca també és aprofitada per un seguit d’entitats, grups d’estudiants, quintos i ONG del municipi per a promocionar i recaptar fons per a diferents campanyes solidàries pròpies d’aquestes dates.