Móra d’Ebre ha celebrat avui la diada de Sant Jeroni, al paratge de les ermites de Sant Jeroni i Santa Madrona de la capital de la Ribera d’Ebre. Durant tot el matí colles d’amics i famílies han poblat el paratge amb la intenció de passar un dia de camp i de fer una rostida a l’aire lliure.

A un quart d’una de la tarda s’ha iniciat la processó de la imatge del sant portada en peanya per les autoritats municipals. Seguidament, ha tingut lloc la missa, el retorn de la imatge i una audició de sardanes a càrrec de la cobla de la Fatarella Mirantfont.
A l’hora de dinar s’han repartit uns 300 quilos de ranxo, la típica olla barrejada que es cuina amb motiu d’esta tradicional diada morenca. Després de la benedicció de les olles i del primer tast, a càrrec de les autoritats, els voluntaris que han cuinat el ranxo l’han repatit a tothom qui n’ha demanat.
L’acte, organitzat per la parròquia local i el Patronat d’Amics de Sant Jeroni, ha comptat amb el suport municipal. L’aplec s’ha tancat amb un ball popular.