180511pista

L’Ajuntament de Móra d’Ebre obrirà al púbic el dilluns vinent la pista poliesportiva ubicada al Poliesportiu Municipal després de les actuacions de millora que s’hi han realitzat. Amb la finalització dels treballs de millora, aquest equipament esportiu tornarà a estar al servei de la ciutadania i dels esportistes després d’uns mesos de tancament a causa de les obres.

Els treballs han consistit en la instal·lació d’una cobertura lleugera a la pista, en el marc del Pla de modernització de les instal·lacions esportives municipals que es va iniciar amb la renovació dels vestidors semisoterrats del camp de fútbol, la construcció d’un vestidor per a l’àrbitre, la construcció d’un despatx i la substitució de la tanca verda de la piscina.

A banda de la cobertura de la pista s’ha substituït l’escomesa elèctrica existent al recinte poliesportiu, que tenia més de 40 anys d’antiguitat, i s’ha fet una derivació nova per a la pista. S’han instal·lat làmpades LED de potència regulable. S’ha renovat tot l’entorn de la pista, que estava molt malmès, per un formigó estampat. En total s’ha actuat en 800 m2 de l’entorn. També s’ha reparat i repintat íntegrament el terra de la pista poliesportiva (1.050 m2) i  s’ha instal·lat un col·lector d’aigües pluvials al final del carrer de la Terra Alta que donarà sortida a les aigües del barranc existent a la zona quan es produeixin episodis de pluja d’alta intensitat (i que connecta amb el de l’avinguda de Pius XII).

En total, la inversió realitzada a la zona supera els 200.000 euros.