Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra adscrits a les comissaries de Gandesa i Móra d’Ebre van detenir el passat 12 de febrer, dos homes de 36 i 38 anys, nacionalitat espanyola i veïns de Benifallet (Baix Ebre) i Móra d’Ebre (Ribera d’Ebre), com a presumptes autors de tres robatoris amb força, un d’ells en grau de temptativa.

Els fets es remunten al passat 21 de gener quan els agents van tenir coneixement que s’havien produït dos robatoris en cases rurals ubicades a les poblacions de Móra d’Ebre i Benissanet, segons van denunciar els seus propietaris

El primer robatori, va ocórrer en una casa de segona residència de Benissanet, els autors van forçar els accessos i van sostreure electrodomèstics, dues bicicletes i diversos estris de la llar.

En el segon, ocorregut en un magatzem rural de Móra d’Ebre, van sostreure cablejat de coure d’un pou desprès de forçar la porta d’accés.

D’altra banda els agents també van tenir coneixement que el mateix dia 21 de gener un veí de Móra d’Ebre va foragitar dos homes que es trobaven a l’interior de la seva finca i tot seguit va comprovar que havien intentat robar en la mateixa.

La investigació policial oberta per aquests fets juntament amb la col·laboració de la ciutadania va permetre la detenció de dos homes com a presumptes autors dels robatoris, així com la recuperació d’alguns dels efectes sostrets que ja han estat retornats als seus legítims propietaris.

Continua oberta la investigació per tal de determinar si les persones detingudes poden estar relacionades amb altres fets delictius similars ocorreguts a la mateixa demarcació.

Els detinguts, un dels quals amb nombrosos antecedents per delictes contra el patrimoni, van passar a disposició del jutjat d’instrucció de Gandesa el passat 13 de febrer, i es va decretar la seva llibertat amb càrrecs.