Davant l’assassinat masclista perpetrat contra una dona a Móra la Nova, els representants polítics i els treballadors de l’Ajuntament de Móra d’Ebre manifestem la nostra més absoluta condemna i rebuig a aquest crim, així com el nostre suport i afecte més sincer a l’entorn familiar de la víctima.

Qualsevol acte de violència és un atac frontal contra els drets humans. Més concretament, qualsevol acte que agredeixi la dignitat, la integritat física i moral de les dones és la mostra de l’expressió més greu del masclisme.

L’Ajuntament de Móra d’Ebre, com a institució pública responsable de garantir l’exercici efectiu dels drets humans en els àmbits de la seva competència, es posa a disposició de totes les altres institucions públiques per actuar de forma contundent a qualsevol agressió i garantir vides lliures de violència masclista i convida a tots els actors del poble per comprometre’ns conjuntament a denunciar qualsevol tipus de violència, a totes les esferes de la vida i en totes de les seves formes.