El comerç de Móra d’Ebre organitza una campanya per premiar la seua clientel·la. Amb 4.500 euros en premis. Compra a les botigues de Móra d’Ebre i participa.
 • BASES CAMPANYA BONS DEL COMERÇ LOCAL 2024
  1. En el sorteig podran participar totes les persones que hagin efectuat una compra mínima de 20€, en un dels establiments adherits a la campanya, entre l’1 i el 27 d’abril.

  2. Per cada compra superior a 20€ s’aconseguirà una butlleta per al sorteig, la qual s’emplenarà en el mateix establiment en qué s’ha fet la compra.

  3. Cada persona podrà participar tantes vegades com vulgui, però només podra guanyar un premi. Cas de ser un menor el guanyador seran els seus tutors qui rebin el premi.

  4. El sorteig es durà a terme dilluns 6 de maig 2024 a les dependencies de l’ajuntament. Sols s’admetrà un premi per participant.

  5. A partir del dia 7 de maig la Unió de Botiguers avisarà als guanyadors al telefon que consti a les butlletes de com recollir el premi.

  6. Els vals es podran gastar en qualsevol dels establiments que participin en la campanya des del 7 de maig fins el 22 de juny de 2024

  7. La Unió de Botiguers de Móra d’Ebre, a petició de cada establiment col-laborador bescanviarà l’import de cada val de compra pel seu equivalent en diners mitjançant transferència bancaria al número de compte que l’establiment comuniqui.

  8. Podran participar a la campanya els establiments comercials de Móra d’Ebre amb botiga física dins de la població, independentment que siguin socis o no de la Unió de Botiguers i que compleixin les següents condicions:

  • Tots els comerços a peu de carrer de venda al detall (en el cas dels comerços d’alimentació, limitats a 300 m2 de sala de vendes)
  • Tots els socis de la Unió de Botiguers de Móra d’Ebre
  • Bars i restaurants
  • Perruqueria i estética
  9. Els propietaris, treballadors i familiars dels propietaris no podran participar en el sorteig amb butlletes segellades al seu propi establiment.

  10. L’establiment que tingui un altra botiga fora de la població sols podrà donar butlletes pel sorteig als clients que comprin al seu establiment de Móra d’Ebre.

  La participació en aquesta campanya implica l’acceptació de les bases i el procediment.