Canal Terres de l’Ebre emetrà aquest dissabte 31 de desembre l’especial ‘Benvinguts al 2017’ des de Móra d’Ebre, capital de la Ribera d’Ebre, per celebrar l’entrada de l’any 2017.

Un especial que es veurà a totes les Terres de l’Ebre des de les 23.15 h, i que anirà més enllà de la mitjanit. Un programa que ha comportant una producció molt important, i que es veurà en repetides ocasions durant l’1 de gener, així com tota la setmana fins la festivitat de Reis.

El programa va convocar fa unes setmanes a un centenar de persones al costat del balcó de l’Ebre, entre el pont de Móra d’Ebre i la plaça de l’ajuntament, ja que va comptar amb moltes col·laboracions, tant artístiques com socials. Una iniciativa de Roger Font, el nou delegat de Canal Terres de l’Ebre a la comarca de la Ribera d’Ebre, que també gestiona la productora Ribera Produccions.

El més destacat del programa especial, en format espectacle i amb una durada d’una hora, és el castell de focs artificials amb el llançament de 12 coets des del característic pont de Móra d’Ebre, per seguir amb una espectacular exhibició de focs artificials. Cal destacar que la presentació de la gala va a càrrec de la periodista Susanna Cases, junt el propi Roger Font.

Al llarg del programa especial també intervindran diversos grups com una batucada a càrrec del grup Soroll i Prou, de Corbera d’Ebre. Ja a l’escenari també intervindrà l’artista Roger Vives, de Miravet, amb un monòleg del Penjat de la Guitarra; l’orfeó de l’Aubadera, i l’Escola Municipal de Dansa i Música de Móra d’Ebre.

Aquesta producció de Canal Terres de l’Ebre i Ribera Produccions ha comptat amb el suport de l’Ajuntament de Móra d’Ebre (amb un desplegament logístic força important ja que es va tallar la circulació del pont i dels carrers on es va celebrar fa unes setmanes), i dels artistes i entitats que hi han participat, a més d’una sèrie d’establiments comercials que s’hi han sumat.

Fruit d’aquesta col·laboració ha sorgit la iniciativa de fer la gala tots els anys.

unnamed-1_editora10007editora_13001