L’Ajuntament de Móra d’Ebre ha editat, com és habitual, el calendari de sobretaula 2018, que distribuïx gratuïtament a totes les cases de la població amb motiu de les celebracions nadalenques. El tema d’enguany del alendari és el de les dobles peculiaritats que existixen al municipi.

Així, el full del mes de gener està il·lustrat pels dos ponts sobre l’Ebre que existeixen a Móra d’Ebre. El del febrer, als encreuaments de carrers principals (la Creu i els Quatre Cantons). El del març està dedicat a les dos processons de Setmana Santa principals, la del Viacrucis i la del Sant Enterrament. El full de l’abril està dedicat a les dos parelles de gegants morenques (Berenguer i Gàlbor, i Joan i Madrona). El del maig, a les dos ermites (Sant Jeroni i Santa Madrona), El full de juny, a les esglésies prioral i de les Mínimes. El de juliol, a les places de Dalt i de Baix. El d’agost, a les festes majors d’estiu i d’hivern. El de setembre, a les àrees recreatives de l’Aubadera i de l’illa de Saurí. El full d’octubre, a les gàrgoles del barranc de Faneca i del convent de la Mínimes. El del novembre, als dos embarcadors (del Nàutic i del Consell Comarcal), i, finalment, el full del desembre es dedica als passejos del Pont i del l’Ebre.

El calendari està introduït per una breu salutació de puny i lletra de l’alcalde, Joan Piñol, felicitant les festes al veïnat.

 25507808_10214922807214360_4901610064586877699_n