El restaurant Al Lío ha estat escollit entre les persones que van completar la vuitena Ruta de la Tapa Porca de Móra d’Ebre com a millor tapa d’aquest any

L’alcalde de Móra d’Ebre, Joan Piñol, i la regidora de Cultura i Festes, Montserrat Pineda, han fet entrega a Roberto Nogueira i Sandra Pino, propietaris del restaurant Al Lío, de la placa que els acredita com a guanyadors de la vuitena ruta de la Tapa Porca de Móra d’Ebre d’aquest any 2022. En aquesta edició s’han servit un total d’unes 4.500 tapes entre els 11 establiments que participaven a la ruta.

El rànquing a la millor tapa l’ha encapçalat el restaurant Al Lío, seguit en segon lloc pel Free-Man, i, en tercer i quart lloc per l’Hostal la Creu i Llamineries. La diferència de vots entre el primer i el segon lloc i entre el tercer i quart ha estat mínima.

La guanyadora del sorteig entre les butlletes que havien segellat els sis espais per establiments diferents ha estat Cristina Cabré Guirao de Móra d’Ebre que rebrà una escapada per a dues persones al Mas de l’Illa.

Bona valoració i noves propostes per a la Tapa Porca 2023

En paraules de Montse Pineda, regidora de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Móra d’Ebre “La valoració de la Tapa Poca d’aquest any ha estat molt positiva tant per l’Ajuntament com pels establiments participants”. Després de l’obligada cancel·lació del 2021 degut a les restriccions per la crisi sanitària, “la ruta de la Tapa Porca recupera el seu protagonisme i ha comptat amb una bona afluència de públic, igualant els números de l’edició de 2020. De fet, ja estem treballant per l’edició del 2023 on presentarem alguna novetat.”