Joan Piñol i Mora, nascut l’any 1967 a Móra d’Ebre. Llicenciat en Dret, en Ciències del Treball i Diplomat en Gestió i Administració Pública.

Alcalde de Móra d’Ebre des del 2011, Diputat provincial 2011-2019 i President de BASE 2015-2019.

Soci del Centre d’Estudis de la Ribera d’Ebre, de l’Associació Cultural la Riuada i de l’Associació d’Amics del Castell.

Membre del Club esportiu olímpic de Móra d’Ebre, del Moto Club Galatxo i soci fundador del Circuit de Móra d’Ebre.

Enllaç a la informació detallada.

Enllaç a l’agenda pública de l’alcalde.

Móra d’Ebre sempre ha estat a l’avantguarda dels avenços que ens ofereixen les noves tecnologies, és per aquest motiu que s’ha dissenyat una pàgina web moderna, àgil, accessible a tothom i amb una gran quantitat d’informació per a que, els que la visitin, hi puguin trobar tot el que busquen. Els nous temps ens han dut a utilitzar noves especialitats, per això us demanem que feu ús d’aquest espai per tal d’estar informats de les activitats que duem a terme, els projectes en els que estem treballant i els objectius que ens hem proposat.

Però el fet de mirar endavant no ens ha de fer oblidar que som dipositaris d’un bagatge cultural molt important, ja que la nostra història ens ha demostrat que al llarg dels segles hem estat un poble obert i receptiu. El fet de haver estat acollidors ha estat el que ha forjat el nostre caràcter fort i emprenedor. De sempre hem estat una societat eminentment comercial i agrícola i ara, en aquests moments d’inestabilitat, és quan la nostra energia està generant l’esforç de resistir, i d’això el morencs en sabem molt.

Compto amb tots vosaltres per dur el poble endavant; si treballem en equip podrem assolir un futur millor, construirem la Móra que tots volem i des de l’Ajuntament, no ho dubteu, ens esforcem per cuidar la qualitat de vida dels nostres ciutadans.

Per tot plegat ens cal ser eficaços a l’hora de fer tràmits, ens hem proposat que obtingueu més rapidesa en la informació que facilitem diàriament, major transparència, millor accessibilitat i sobre tot, més agilitat en la gestió dels assumptes que ens encomaneu perquè la proximitat al ciutadà ens és prioritària i la resolució dels seus problemes, també.

Us dono les gràcies per visitar aquesta pàgina i tingueu present que totes les vostres opinions i suggeriments són molt ben vinguts, ja que són els principals elements amb els que comptem per millorar el nostre treball de cada dia.

Joan Piñol i Mora
Alcalde de l’Ajuntament de Móra d’Ebre