Atesa la situació sanitària i la recomanació de grans aglomeracions de gent, l’Ajuntament ha cedit el pavelló esportiu a Ses Majestats els Reis Mags d’Orient

Els ajuntaments encara estan a l’espera d’instruccions concretes, però l’Ajuntament de Móra d’Ebre s’ha volgut avançar a la situació i ha arribat a un acord amb els representants de Ses Majestats els Reis Mags d’Orient per tal de cedir-los el pavelló esportiu i aconseguir així que tots els nens i nenes de Móra d’Ebre puguin gaudir de la màgia d’aquesta cita anual.

Així, durant el dia 5 de gener, els més petits de Móra d’Ebre podran anar fins al pavelló d’AQUAMÓRA per veure el campament reial. Allí trobaran tota la comitiva dels Reis Mags d’Orient, i una part del que hauran portat durant el seu viatge i que aquella nit repartiran a totes les cases del poble. Per tal d’evitar aglomeracions, l’Ajuntament de Móra d’Ebre ha dividit tot el dia en diverses franges i famílies i nens i nenes podran passar en funció de l’edat de l’infant. Aquestes mesures permetran una entrada esglaonada, i una entrada i sortida diferenciada i prou separades per evitar una elevada afluència de gent.

Abans, i per assegurar que les cartes dels nenes i nenes amb tots els seus desitjos arriba amb prou temps, el patge reial ja els ha comunicat que poden deixar-les a una bústia molt gran a la Plaça de Baix a partir del 21 de desembre i fins al 4 de gener, o a altres bústies més petites a diversos comerços de la població.

L’equip de govern ha decidit evitar les aglomeracions fins que no s’estabilitzi la situació sanitària

Per altra banda, l’Ajuntament ha confirmat que l’equip de govern ha decidit que fins que no s’estabilitzi la situació sanitària, evitarà les aglomeracions que no siguin absolutament imprescindibles. D’aquesta forma, ha confirmat que aquest any 2020 no hi haurà Fira de Nadal a la Plaça de Dalt, per la evident limitació d’espai; ni Parc de Nadal al Pavelló, per evitar l’aglomeració de persones en un espai tancat. Igualment, durant el mes de gener de 2021 tampoc no es celebraran els actes de la Festa Major de Sant Antoni 2021, per les limitacions derivades de les normes de distanciament social que impedeixen dur a terme els actes de les festes amb una mínima normalitat.