Diumenge, 17 de febrer, a les 19 h, concert amb l’Orquestra Simfònica de les Terres de l’Ebre – OSTE, amb obres de Carl Maria von Weber i Antonín Dvorák. Concertino: Ivan Launes. Director: Jordi Bonilla. Organització: La Llanterna Teatre Municipal i OSTE.

Dimarts 19 de febrer, a les 20 h, conferència Mobile Week, amb el títol: “L’empresa intel·ligent i la Societat Digital”, a càrrec de Ramon Miranda, expert en Innovació i tecnologies emergents. Organització: Ajuntament de Móra d’Ebre.

Dimecres 20 de febrer, a les 18 h, projecció d’una pel·lícula francesa en versió original subtitulada. Organització: Campus Extens de la URV a Móra d’Ebre i Escola Oficial d’Idiomes.

Dissabte 23 de febrer, a les 22 h, 14a Mostra de Teatre Amateur de Móra d’Ebre, amb l’obra: ‘A les fosques’, de Petter Shaffer. Es tracta d’una comèdia en què una parella espera la visita d’una persona important a casa seva però han agafat mobles d’un veí ric. Amb tot això, hi ha una avaria elèctrica, apareixen uns originals veïns i familiars, mentre dura l’avaria hi ha tota una sèrie de situacions còmiques i divertides. Representació a càrrec del Grup de Teatre La Corriola Teatre de la Pobla de Mafumet. Preu de l’entrada: 5 euros. Organització: Grup Teatral Móra d’Ebre. Amb el suport de l’Ajuntament de Móra d’Ebre.

Dijous 28 de febrer, a les 15.30 h, Carnaval de l’Escola Bressol Municipal La Morera. Organització: Escola Bressol Municipal La Morera.

Diumenge 3 de març, a les 17.30 h, Carnaval infantil. Organització: Ajuntament de Móra d’Ebre. Col·laboració: Comissió de festes i La Llanterna Teatre.

Divendres 8 de març, a les 21 h, sopar de Mans Unides de sensibilització contra la fam. Xerrada a càrrec de la periodista Judith Algueró, coordinadora internacional de comunicació a la Fundació Vicent Ferrer, a l’Índia. En acabar, hi haurà un bingo amb molts regals. Per comprar els tiquets podeu adreçar-vos a mossèn Soriano o als responsables de Mans Unides. Organització: Mans Unides. Donatiu: 10 euros.

Dissabte 9 de març, a les 22 h, 14a Mostra de Teatre Amateur de Móra d’Ebre, amb l’obra: ‘Qui vol mig pastisset?’ espectacle de creació pròpia. Durant un dinar de Festa Major, surten a la llums coses i recels del passat entre els consogres que viuen a la mateixa casa. A càrrec del Grup de Teatre Tracamaca diccionari de butxaca del Perelló. Preu de l’entrada: 5 euros. Organització: Grup Teatral Móra d’Ebre. Amb el suport de l’Ajuntament de Móra d’Ebre.

Dimarts i dijous 12 i 21 de març, a les 9.30 h, XVI Cicle de Teatre a l’Escola a Móra d’Ebre. Entrada reservada per als alumnes dels col·legis de la Ribera d’Ebre. Organització: Centre de Recursos Pedagògics de la Ribera d’Ebre i Imaginautes. Amb el suport de: La Llanterna Teatre Municipal.

Dissabte 16 de març, a les 22 h, 14a Mostra de Teatre Amateur de Móra d’Ebre, amb l’obra: ‘Fins al darrer mot’, d’Alexandre Ballester. Obra tan vigent com quan va ser escrita, o més, molt més, ja que el tema és el pas de la dictadura a la democràcia sense que res canviï; us en podeu ben riure d’aquests endevinadors que surten avui per la tele: qui la va endevinar de ple fou n’Alexandre, que ja el 68 —precisament el 68— retratava la situació del 1998 (estat de setge al país basc, repressió de la policia a Felanitx, una constitució que consagra l’statu quo Franco – espanyol arreu, etcètera, etcètera… -Més autopistes! -Això sí. -Més… -Això també!). Representació a càrrec del Grup de Teatre El Trole de Reus. Preu de l’entrada: 5 euros.

Organització: Grup Teatral Móra d’Ebre. Amb el suport de l’Ajuntament de Móra d’Ebre.

Divendres 22 de març, a les 19.30 h, xerrada de JURISA: “Viure amb entusiasme”. Entrada gratuïta, però cal portar invitació, que s’ha de recollir a JURISA (carrer Bonaire, 54). Organització: JURISA i Ajuntament de Móra d’Ebre.

Dissabte 23 de març, a les 22 h, 14a Mostra de Teatre Amateur de Móra d’Ebre, amb l’obra: ‘Fuita’, de Jordi Galceran. A Isidre Galí, conseller d’Indústria i Energia de la Generalitat, li ha caigut el món a sobre. Acaba de dimitir del càrrec acusat de corrupció, la seva dona l’ha deixat pel periodista que ha destapat l’affair, i està tan desesperat que està a punt posar fi a la seva vida. Però la casualitat posa en el seu camí la Vicenta, una venedora a domicili alegre i resolta, amb una situació personal difícil, que li farà canviar la perspectiva actual i tornar a il·lusionar-se. A partir d’aquest moment entren en joc una sèrie de persones que provocaran un cúmul de circumstàncies que el portaran a un final inesperat i molt diferent del que inicialment havia planejat. Representació a càrrec del Grup Teatral Móra d’Ebre. Preu de l’entrada: 5 euros. Organització: Grup Teatral Móra d’Ebre. Amb el suport de l’Ajuntament de Móra d’Ebre.

Diumenge 24 de març, a les 19 h, concert amb Lluís Capdevila i Petros Klampanis, presentant el seu últim CD ‘Cinemàtic Radio’. Música evocativa de cinema amb influències de Jazz, adreçada a un públic ampli. Preu de l’entrada 6 euros. Organització: La Llanterna Teatre

INFORMACIÓ:
– L’obertura de taquilla es farà una hora abans de l’acte, i l’accés a la sala, mitja hora abans.
– La venda anticipada d’entrades serà a l’Ajuntament en horari d’oficina (de 9 a 14 h).
– Només es poden consumir aliments o begudes al vestíbul.
– No es permet fer fotografies ni enregistraments dels espectacles sense l’autorització de l’artista corresponent.
– Abans de començar l’acte cal desconnectar el telèfon mòbil i els elements sonors.
– Si voleu rebre informació de la programació, envieu la vostra adreça electrònica a: lallanternateatre@gmail.com o consulteu la pàgina web de l’Ajuntament: www.moradebre.cat.

ORGANITZACIÓ:
La Llanterna Teatre Municipal
Ajuntament de Móra d’Ebre

AMB EL SUPORT DE:
URV – Campus Extens de Móra d’Ebre
Diputació de Tarragona
Generalitat de Catalunya