Avui ha tingut lloc el replanteig de l’obra de cobertura de la pista poliesportiva municipal de Móra d’Ebre, un projecte que ha de permetre millorar les condicions per a la pràctica d’esports en aquesta infraestructura situada al poliesportiu de la localitat. Les obres duraran entre cinc i set setmanes, en funció del termini de construcció de l’estructura que ha de cobrir la pista, una cobertura lleugera, de xapa, que se situarà a set metres d’alçada, fabricada per l’empresa Cubinor.

Aquest projecte està inclòs en l’addenda que ha firmat l’Ajuntament de Móra d’Ebre i l’empresa Sorea (a la foto) de millora de les condicions econòmiques per a l’Ajuntament del contracte de concessió de la gestió del servei d’aigües municipal.

La pista coberta complementarà les instal·lacions del pavelló cobert, situades també al poliesportiu, i permetrà, a banda de la realització d’esdeveniments esportius, tirar endavant actes festius, socials i culturals massius quan les condicions meteorològiques així ho aconsellin.

IMG-20171010-WA0000