L’Ajuntament de Móra d’Ebre s’ha sumat a la proposta de resolució per una recuperació econòmica des dels municipis que ha elaborat l’Associació Catalana de Municipis (ACM).

La proposta afirma que “les polítiques de proximitat seran decisives per afrontar una recuperació ràpida tant des de la vessant social com des de l’econòmica” i per aquest motiu, a més de demanar mesures macroeconòmiques, proposa que «la primera mesura que s’hauria de prendre per a iniciar aquesta recuperació de manera efectiva, i des de baix a dalt, és que les administracions locals puguin prendre decisions jurídiques i econòmiques en el marc de les seves competències».

Des de l’àmbit local es poden impulsar iniciatives de proximitat, enxarxant una societat que necessita més que mai aquesta intervenció pública conjuntament amb l’impuls del propi teixit social i de les empreses.

Així, i des de les entitats locals, s’ha consensuat un paquet de mesures amb 55 propostes per combatre la crisi generada per la COVID-19 als municipis de Catalunya.

proposta_resolucio_acm_recuperacio_socioeconomica