L’Ajuntament de Móra d’Ebre, proporcionarà aparells i connexions als alumnes dels centres educatius del municipi, amb la finalitat que puguin incorporar-se amb la màxima normalitat al reinici de l’activitat lectiva en aquest nou trimestre. La iniciativa de l’Ajuntament pretén complementar l’acció del Departament d’Ensenyament, que en breu lliurarà dispositius i connexions als alumnes dels cursos de 6è que no en tenien, segons informació del propi departament.

Aquesta iniciativa impulsada des de l’Ajuntament, s’ha coordinat amb els directors dels centres educatius, i el Departament, i consistirà en que l’Ajuntament durant aquesta setmana pròxima, posarà a disposició dels alumnes, els ordinadors que ara estan al Centre de Formació Ocupacional que l’Ajuntament té al Bulevard, així com els ordinadors del Casal Jove. Aquests aparells es configuraran amb el software necessari i un mòdem USB amb 25GB de dades, un cop configurats i empaquetats es lliuraran i instal·laran als domicilis dels alumnes identificats amb aquesta mancança.

Entre els alumnes que precisen ordinador i connexió, o nomes una de les dos coses, l’Ajuntament lliurarà 10 ordinadors i 15 connexions, a les que cal afegir els 12 aparells amb connexió que lliurarà el Departament d’Ensenyament.