L’Ajuntament de Móra d’Ebre ha aconseguit una ajuda de 40.000 euros de l’Institut Català d’Energia del Departament d’Empresa i Coneixement dins del Pla PIRVEC de la Generalitat de Catalunya per a la instal·lació d’una estació de recàrrega per a vehicles elèctrics al municipi. La presentació de la subvenció l’han fet conjuntament l’Ajuntament de Móra d’Ebre i el de Móra la Nova, amb la col·laboració amb el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, ja que les bases de la convocatòria van fer veure als tècnics municipals que la presència d’entitats supramunicipals en facilitava la tramitació.
La estació de recàrrega per a vehicles elèctrics és de la modalitat ràpida i es trobarà ubicada a l’avinguda de les Comarques Catalanes. Aquest equip permetrà recarregar el 80% de la bateria en uns 20 minuts, la qual cosa permetria als vehicles una autonomia de 120 quilòmetres.
El Pla PIRVEC (Pla estratègic per al desplegament de la infraestructura de recàrrega per als vehicles elèctrics a Catalunya) té per objectiu principal garantir el subministrament d’energia elèctrica als ciutadans i a les empreses per avançar cap a una mobilitat més eficient i neta.